Boek uw weekendje Disneyland Parijs direct online op Disneyaanbiedingen.nl

Boek nu voordelig uw weekendje of vakantie naar Disneyland® Paris in Parijs

Op Disneyaanbiedingen.nl kunt u zoeken in alle aanbiedingen voor vakanties, overnachtingen of weekendjes weg naar Disneyland® Paris. U boekt bij een onafhankelijk reisbureau en u kunt snel en makkelijk betalen via een overboeking. De tickets ontvangt u per post. Voor hulp bij uw boeking belt u met ons Servicecenter op 013-532 35 03 (lokaal tarief).
NB: Let op! Niet alle reizen zijn inclusief entree voor Disneyland Paris!
Vertrouwd boeken, vertrouwd op reis. Lid ANVR.
Wij zijn lid van de Stichting Garantiefonds Reisgelden.

Hotel Newport Bay ClubDisneyland Hotel Newport Bay Club®

Een landhuis in New-England stijl, zo laat dit hotel zich het beste omschrijven. Het ligt op slechts 10 minuten lopen of 10 minuten per gratis pendelbus van de ingang van Disneyland Resort Parijs. Hotel Newport Bay Club ligt aan de oevers van het prachtige Lake Disney®. 

Disneyland Hotel Newport Bay Club® heeft twee gezellige bars en twee restaurants. Ook is er een binnenzwembad, een buitenzwembad én een bubbelbad. Voor de sportieve bezoeker is er een fitnessruimte en om heerlijk te ontspannen kunt u terecht in de sauna, het stoombad of een heerlijke massage.

Voor de kinderen is er een "kleine matroosjes" menu in het restaurant. Ook kunnen zij zich lekker bezighouden in de kinderhoek of in de speciale ruimte met videospelletjes. Op de speciale radio en TV zenders zijn de hele dag Disney verhalen te horen en te zien.

Zoek een aanbieding voor Disneyland Hotel Newport Bay Club®

De andere Disney® Hotels:

Disneyland® Hotel - Disney`s Hotel New York® - Disney`s Hotel Cheyenne®

Disney`s Hotel Sequoia Lodge® - Disney`s Davy Crockett Ranch® - Disney`s Hotel Santa Fe®


Eenvoudig en veilig betalen met iDEAL.
Toevoegen aan favorieten Disclaimer© disneyaanbiedingen.nl