Boek uw weekendje Disneyland Parijs direct online op Disneyaanbiedingen.nl

Boek nu voordelig uw weekendje of vakantie naar Disneyland® Paris in Parijs

Op Disneyaanbiedingen.nl kunt u zoeken in alle aanbiedingen voor vakanties, overnachtingen of weekendjes weg naar Disneyland® Paris. U boekt bij een onafhankelijk reisbureau en u kunt snel en makkelijk betalen via een overboeking. De tickets ontvangt u per post. Voor hulp bij uw boeking belt u met ons Servicecenter op 013-532 35 03 (lokaal tarief).
NB: Let op! Niet alle reizen zijn inclusief entree voor Disneyland Paris!
Vertrouwd boeken, vertrouwd op reis. Lid ANVR.
Wij zijn lid van de Stichting Garantiefonds Reisgelden.

Copyright Disney

Disney's Festival vol Magische Momenten

Nog tot en met 4 maart 2012 staat Disneyland Paris in het teken van het Disney's Festival vol Magische Momenten. Ontdek betoverende nieuwe shows, nieuwe figuren en prachtige parades in Disneyland Paris. 

Tot 40% korting en kinderen gratis!

Boek voor 15 februari 2012 uw verblijf + entree in een van de Disneyland parken en ontvang tot 40% korting. Kinderen tot en met 11 jaar verblijven gratis en krijgen gratis entree! (Geldig voor aankomsten tot en met 28 maart).

Als je boekt voor aankomst van april tot en met november heb je kans op 30% vroegboekkorting. Boek dus snel online of bel 013-532 35 03 (lokaal tarief).

Iedere dag is een feestdag

Naast alle prachtige attracties en figuren zijn er het hele jaar door ook spectaculaire parades en shows om met het hele gezin van te genieten. Er is elke dag iets speciaals te beleven!

(Afbeelding copyright Disney)


Eenvoudig en veilig betalen met iDEAL.
Toevoegen aan favorieten Disclaimer© disneyaanbiedingen.nl