Boek uw weekendje Disneyland Parijs direct online op Disneyaanbiedingen.nl

Boek nu voordelig uw weekendje of vakantie naar Disneyland® Paris in Parijs

Op Disneyaanbiedingen.nl kunt u zoeken in alle aanbiedingen voor vakanties, overnachtingen of weekendjes weg naar Disneyland® Paris. U boekt bij een onafhankelijk reisbureau en u kunt snel en makkelijk betalen via een overboeking. De tickets ontvangt u per post. Voor hulp bij uw boeking belt u met ons Servicecenter op 013-532 35 03 (lokaal tarief).
NB: Let op! Niet alle reizen zijn inclusief entree voor Disneyland Paris!
Vertrouwd boeken, vertrouwd op reis. Lid ANVR.
Wij zijn lid van de Stichting Garantiefonds Reisgelden.

Disneyland Resort Parijs parkGeld - winkelen - betalen
Geld afhalen is mogelijk met alle internationale bankkaarten bij de geldautomaten verspreid over de Parken. In de boetieks en restaurants kan je cash betalen en met een creditcard. Wanneer u uw creditcardnummer aan de receptie van het hotel geeft, kunt u al uw aankopen (inclusief restaurantkosten) op de hotelrekening laten zetten.

Talen

De twee officiële talen in het Resort zijn Frans en Engels. De shows worden ook in deze twee talen opgevoerd. Bij het maken van een Disney show ligt de nadruk eerder op het kijken waardoor zelfs anderstaligen perfect van het entertainment kunnen genieten. Dialogen in de attracties zijn tevens in het Frans of Engels. Belangrijke aankondigen in de Parken (bijvoorbeeld de uren van de parades) worden ook in het Spaans, Italiaans, Duits én Nederlands omgeroepen.

Huisdieren
Om hygiënische en veiligheidsredenen worden dieren (behalve blindengeleidehonden) niet toegelaten. Er is een kennel (tegen betaling) voor uw huisdier. Uw huisdier dient getatoeëerd te zijn en u bent verplicht geldige vaccinatiebewijs tegen hondsdolheid voor te leggen. U dient uw huisdier zelf uit te laten.

Fotograferen
Al uw fotomateriaal als filmrolletjes en batterijen zijn in het park verkrijgbaar. Bij Town Square Photography kunt u uw foto’s laten ontwikkelen (snelservice).

Disneyland Resort Parijs lunchLunchen in Disneyland Paris
Op drukke dagen is het ook bij de restaurants aanschuiven in de rij. Het is daarom verstandig om buiten de drukste uren te gaan (voor 12 of na 14 uur). Wanneer u wilt eten in een restaurant met bediening, dan is reserveren aan te raden. Dit kan bij City Hall of op een speciaal telefoonnummer: 01 60 30 40 50.

Baby Care en Switch
In het Baby Care gebouw (naast het Plaza Gardens Restaurant in Main Street, U.S.A) kunt u in alle rust uw baby verschonen, maaltijden bereiden en eten geven. Verder zijn er in de meeste openbare toiletten verschoningsfaciliteiten beschikbaar. Luiers en babyvoeding zijn te koop bij Baby Care.
Ook kunt u gebruik maken van de Baby Swith service. Bij attracties die niet geschikt zijn voor de allerkleinsten kunnen ouders om de beurt de attractie beleven zonder een tweede keer in de rij hoeven te staan. Vraag aan de Cast Members om informatie.

Disneyland Resort Parijs FastpassFastpass
Zeker in de drukke periodes is de gratis Fastpass service ten zeerste aan te raden. Bij de populairste attracties is een tweede wachtrij, de zogenaamde Fastpass-rij, waar u minder lang hoeft aan te schuiven. Als u voor FASTPASS® toegang kiest, dient u uw toegangsticket in de automaat te doen. U krijgt dan gelijk een FASTPASS® kaartje. Hierop staan de tijden waartussen u kunt terugkomen om via de Fastpass rij toegang tot de attractie te krijgen.

GEHANDICAPTEN

Reserveren
Mindervalide personen kunnen op aanvraag bij telefonische reservaties geholpen worden door speciaal opgeleid personeel. Vraag naar de `Gids voor de Gehandicapte Bezoekers`. 
Telefonisch te bereiken op:
Nederland 0900-34763965
België 078-156028

Parkeren
Alle parkeerplaatsen hebben gereserveerde plaatsen voor minder-validen.

Kamers
Ieder hotel (behalve Davy Crockett Ranch) heeft speciaal ontworpen kamers voor mindervalide personen en rolstoelgebruikers in het bijzonder.

Hulpposten
Er zijn medische hulpposten in beide themaparken, in Disney Village en Hotel Cheyenne.

Vervoer in het Resort
Er zijn gratis bussen voor rolstoelgebruikers. De bussen rijden tussen de themaparken en de hotels.

Huur rolstoelen
Er zijn een aantal rolstoelen beschikbaar voor huur in beide themaparken. Disneyland Paris raadt echter aan uw eigen rolstoel mee te brengen. Bij de ingang van de themaparken kunt u een rolstoel huren.

Toegang themaparken voor gehandicapten
Aangezien de toegangsvoorwaarden voor iedere attractie anders is, raadt Disneyland Paris aan u te melden bij City Hall (bij de ingang van het Disneyland Park) of in Studio Services (bij de ingang van het Walt Disney Studios Park).

Toegankelijkheid rolstoelgebruikers
Alle restaurants, shops en cafés zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Gidsen en plattegronden
Voor gehandicapte bezoekers bestaat er een speciale gids. Deze zeer volledige gids bied je alle informatie die noodzakelijk is om je vakantie in Disneyland Paris zo aangenaam mogelijk te maken. De gids is verkrijgbaar in City Hall bij de ingang van het Disneyland Park, in Studio Services bij de ingang van het Walt Disney Studios Park en bij de receptie van de hotels. U kunt de `Gids voor Gehandicapte Bezoekers` ook telefonisch aanvragen op nummer 0900-34763965 voor Nederland of op nummer 078-156028 voor België. Voor slechtzienden bestaan er gidsen en plattegronden in brailleschrift (Engels of Frans). Ook deze zijn verkrijgbaar bij City Hall in Disneyland Park of bij Studio Services in Walt Disney Studios. U dient hiervoor een identiteitsbewijs te kunnen overleggen. De meeste restaurants beschikken ook over een braille menukaart. Begeleidingshonden zijn de enige huisdieren toegelaten in het Resort. Desondanks zullen sommige attracties niet toegankelijk zijn.

Disneyland Resort Parijs paradeParades en shows
Langs de route van de parades en in de zalen waar voorstellingen worden gegeven, zijn plaatsen voor gehandicapten gereserveerd.

(Met dank aan www.dlrpgids.be)

 


Eenvoudig en veilig betalen met iDEAL.
Toevoegen aan favorieten Disclaimer© disneyaanbiedingen.nl