Boek uw weekendje Disneyland Parijs direct online op Disneyaanbiedingen.nl

Boek nu voordelig uw weekendje of vakantie naar Disneyland® Paris in Parijs

Op Disneyaanbiedingen.nl kunt u zoeken in alle aanbiedingen voor vakanties, overnachtingen of weekendjes weg naar Disneyland® Paris. U boekt bij een onafhankelijk reisbureau en u kunt snel en makkelijk betalen via een overboeking. De tickets ontvangt u per post. Voor hulp bij uw boeking belt u met ons Servicecenter op 013-532 35 03 (lokaal tarief).
NB: Let op! Niet alle reizen zijn inclusief entree voor Disneyland Paris!
Vertrouwd boeken, vertrouwd op reis. Lid ANVR.
Wij zijn lid van de Stichting Garantiefonds Reisgelden.
1. Wat is DisneyAanbiedingen.nl?
2. Waarom boeken bij DisneyAanbiedingen.nl?
3. Wat zijn de betalingsmogelijkheden via deze website?
4. Hoe kom ik in het bezit van mijn tickets?
5. Uit welke kosten bestaat een boeking bij DisneyAanbiedingen.nl?
6. Wat is het verschil tussen een lijnvlucht en een chartervlucht?
7. Wat te doen in noodgevallen?
8. Hoe dien ik de namen van de passagiers in te vullen?
9. Wat moet ik doen als mijn naam verkeerd gespeld is?
1. Wat is DisneyAanbiedingen.nl?

DisneyAanbiedingen.nl is een website waar u voordelig uw vakantie of weekendje weg naar Disneyland® Resort Parijs kunt boeken. U boekt hier snel en voordelig uw hotelovernachting en reisverzekering. DisneyAanbiedingen.nl is een initiatief van Disma Reizen, een van de grootste zelfstandige reisadviesburo`s in Nederland. In 2003 én in 2011 werd Disma Reizen verkozen tot 'Reisbureau van het Jaar' van Nederland.

2. Waarom boeken bij DisneyAanbiedingen.nl?

DisneyAanbiedingen.nl is een onafhankelijk prijsvergelijker van aanbiedingen naar Disneyland® Resort Parijs (Eurodisney) van de verschillende touroperators. U kunt dus rechtstreeks prijzen vergelijken en alle aanbiedingen direct nakijken op beschikbaarheid.

Vervolgens kunt u de reis makkelijk online boeken in een aantal simpele stappen. Online betalen is mogelijk. U kunt ook het bedrag voor de reis overmaken met de gegevens die u per e-mail ontvangt. De tickets ontvangt u thuis per (aangetekende) zending.

3. Wat zijn de betalingsmogelijkheden via deze website?
 • In alle gevallen bestaat de mogelijkheid om een overboeking te doen.
 • Contante betaling: u kunt bij ons contant, met uw pinpas of per visacard betalen.  Bezoekadres: Hart van Brabantlaan 30 te Tilburg.
 • Vanaf nu kunt u ook betalen met het betalingssysteem van de grootste Nederlandse Banken, iDEAL. U kunt snel, makkelijk en veilig betalen via internetbankieren van uw eigen bank (o.a. Rababank, ABN Amro, SNS of ING).
4. Hoe kom ik in het bezit van mijn tickets?
 • De tickets worden in principe per post naar u verstuurd.
 • Wij kunnen tickets aangetekend naar u versturen tegen betaling van 5,75 euro. 
 • Wanneer het e-tickets betreft zullen wij de tickets per e-mail naar u versturen.
 • Indien u een reservering gemaakt heeft voor een vliegreis waarbij het vertrek binnen een week is zullen de tickets veelal worden klaargelegd op de luchthaven. U krijgt vanzelf in uw boekingsoverzicht te zien of hier klaarlegkosten voor worden berekend door de betreffende organisatie of maatschappij.  
5. Uit welke kosten bestaat een boeking bij DisneyAanbiedingen.nl?

Bij een boeking bij DisneyAanbiedingen.nl wordt onderscheid gemaakt tussen de volgende kosten:

 • De prijs van de boeking
 • Administratiekosten (dossierkosten): € 25,00 per boeking (zowel online als telefonisch)

In sommige gevallen kunnen de volgende kosten van toepassing zijn:

 • Reserveringskosten van de touroperator. Alleen van toepassing bij eigen vervoer.
 • Eventuele belastingen en toeslagen (luchthavenbelasting, veiligheids- en/of brandstoftoeslag, eventuele extra toeslagen van luchtvaartmaatschappijen). Alleen van toepassing bij vliegreizen.
 • Klaarlegkosten (voor lastminute vliegreizen)
6. Wat is het verschil tussen een lijnvlucht en een chartervlucht?

Een lijndienstvlucht vertrekt volgens een vooraf vastgesteld tijdschema en er zijn wereldwijd vele mogelijkheden met verschillende maatschappijen. De prijzen zijn altijd exclusief luchthavenbelasting en reserveringskosten.

Een chartervlucht is een vlucht die wordt ingezet om vakantiepassagiers naar hun bestemming te vervoeren. Deze gaat dus overwegend naar de toeristische bestemmingen en de vlucht vindt niet plaats volgens een vastgesteld tijdschema. Ook als er wel een vluchtschema bij boeking bekend is zal deze altijd onder voorbehoud van wijzigingen zijn. De prijzen zijn over het algemeen inclusief belastingen.
7. Wat te doen in noodgevallen?

Indien u bij ons een reservering heeft gemaakt en er doet zich een noodsituatie voor, dan kunt u ons bereiken via ons reguliere nummer 013-5323503. Hier zijn we dagelijks bereikbaar van 09.00 – 18.00 uur, op maandag vanaf 10.00 uur en op zaterdag van 10.00 – 16.00 uur.

8. Hoe dien ik de namen van de passagiers in te vullen?

In het reserveringsformulier moet u de volledige naam zoals deze in uw paspoort vermeld staat, invullen. Spaties en leestekens zijn daarbij niet toegestaan, letters voorzien van een dubbele punt of een streepje evenmin. Verder dient u uw naam en voorvoegsels voluit te schrijven. Indien u gehuwd bent geldt voor de dames dat u zeker moet weten of de getrouwde naam in het paspoort staat, indien dit niet het geval is of u twijfelt is het altijd beter om de meisjesnaam aan te houden.

9. Wat moet ik doen als mijn naam verkeerd gespeld is?

 

Let u allereerst erg goed op bij het maken van de reservering dat u geen spelfouten maakt, de luchtvaartmaatschappij (indien u voor een vliegreis kiest) verlangt dat uw gegevens overeenkomen met de paspoortgegevens.

 

Mocht er toch een spelfout in de naam zitten, neemt u dan telefonisch contact met ons op. Wij nemen dan vervolgens contact op met de desbetreffende touroperator of luchtvaartmaatschappij. Afhankelijk van de voorwaarden van de touroperator of luchtvaartmaatschappij dienen er in sommige gevallen kosten te worden betaald. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 013-5323503, van dinsdag t/m vrijdag van 09.00 – 18.00 uur, op maandag van 10.00 – 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 – 16.00 uur.


Eenvoudig en veilig betalen met iDEAL.
Toevoegen aan favorieten Disclaimer© disneyaanbiedingen.nl